2016 Erkek Giyim ve Ayakkabı Modası

Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de giyim konusu oldukça önem taşıyor. Özellikle bir erkeğin düzgün görünümü ve kıyafetinin şık olması, ayrıca bu kıyafeti tamamlayan bir ayakkabı oldukça önemli…

Kadınların moda tutkusu her yerde kendini belli ederken, erkek giyim konusu da artık günümüz erkeklerinin imajları ile kendisinden söz ettirmeleri için üzerinde hassaslıkla durdukları bir konu. Erkekler de kadınlar kadar modayı ve trendleri takip ediyorlar. Siz de giyim stilinizde yeni dokunuşlar yapmak ve farklı bir tarz yaratmak istiyorsanız modayitikla.com sizin için doğru adres olacaktır. Bu siteden alacağınız ipuçları ile gardropunuzu tekrar gözden geçirebilir ve erkek giyim konusunda yeniliklere ve trend değişikliklerine uyum sağlayabilirsiniz. Örneğin geçtiğimiz sonbahar ve şu anki kış aylarında erkek modasının trend renkleri kahverengi ve yeşil tonları oldu. Keza bunun yanı sıra; koyu mavi tonları, bordo, gri gibi renkleri de sıklıkla erkeklerin üzerinde görebiliyoruz. Bu renkleri kullanarak yapacağınız farklı kombinler ile 2016 erkek giyim modasına uyum sağlayabilirsiniz.

Kıyafetleri tamamlayan aksesuarlar için 2016 kışında genel olarak desenli, kareli atıklar ve ceketler revaçta diyebiliriz. Dışarıda kullandığımız kabanların üzerinde klas bir görünüm ya da spor kombinlerde kullanılan ceketlerin üzerine ekoseli atkılarla uyum içerisinde giyinebilirsiniz. Hipster modasına uygun, pantolon askısı, papyon ve kasketler için de ekosenin popüler olduğunu söyleyebiliriz.

Iş yerimizde, ofislerde ya da bir davetlere giderken göstermiş olduğumuz özeni, günlük hayatımızda sokaklar için oluşturduğumuz kıyafet kombinlerinde de göstermeliyiz. Sokağın da kendine ait bir moda ve trendi vardır. Genel olarak bir erkeğin stilini belirlediğinizde, günlük kıyafet stiliniz, sokak tarzınız ile bütünlük sağlayacaktır. 2016 sokak modası geçtiğimiz yıllara göre biraz daha cesaret isteyen kombinler üretiyor. Günlük hayatta erkekler sokak modası için genellikle rahatlığı tercih ediyor. Fakat rahatlık, şık olmayacağınız anlamına gelmez. Hem rahat hem de şık gözükmek için sokak stilinize uygun farklı renklere ait kıyafet seçeneklerini bir araya getirebilirsiniz. Örneğin kot pantolon haricinde, spor ayakkabıları kumaş pantolonlar ile de kullanabilirsiniz ya da ceketin içine sadece gömlek değil tişörtleri de kullanabilirsiniz. Bunun gibi farklı stil parçaları ile bir araya getirerek hem daha şık hem de rahatınızdan ödün vermemiş olursunuz.

Bir erkeğin kıyafeti kadar ayakkabıları da önemlidir. Kadınlarda olduğu kadar aksesuar seçeneğine sahip olmayan erkekler, o yüzden kıyafetlerinin yanı sıra kullanacakları ayakkabı ve kemerlere de özen göstermelidir. 2016 erkek ayakkabı modelleri karışık renkli parçalardan oluşuyor. Geçtiğimiz yıllardan ufak ufak renk kombinleri ile kullanılan ayakkabılar, bu sene iyice kendini hissettirmeye başladı. Erkek ayakkabı modellerinde en çok kullanılan renklerin başında yeşil tonları geliyor. Özellikle koyu renkli pantolonlar ile kullanılan yeşil ayakkabılar oldukça uyumlu gözükmektedir. Ayrıca özellikle bu kış çok fazla kullanılan bordo, şarap renkli kıyafetler kullanıldığı için, gene koyu renkli yeşil ayakkabılar uyumlu bir tarz yaratıyor. Yeşil tonlarında ayakkabı ve kırmızının koyu tonlarında kıyafetler kombine ederek 2016 kış sezonu erkek trendlerine uyum sağlayabilirsiniz.

5 thoughts on “2016 Erkek Giyim ve Ayakkabı Modası”
  1. Bu sene moda olan bir çok kıyafeti ve ayakkabı çok beğendim bulduğum ilk yerde alıcam bir iki tane

  2. 2016 erkek giyim ve ayakkabı modasında diger yıllara nazaran daha şık giyime yönelik elbiseler ve ayakkabılar var, gerçekten sevdim.

  3. Erkek modası çok değişmez aslında . Sonuçta hep aynı şeyleri giyiyorlar ki bizim gibi her gün farklı kıyafet yok

Sizin Yorumunuz